1. ПОРЪЧКА

За да направите поръчка от сайта ни, трябва да използвате бутона в червено „Изпрати запитване за наличност и размери“, намиращ се под описанието на всеки артикул.
След като го натиснете, сайтът Ви препраща към нов прозорец. След попълване на задължителните полета на online формуляра, добавете в съобщението си:

1. Името на артикула

2. Артикулния номер (SKU, НОМЕР, намиращ се над бутоните за социалните мрежи)

3. Желан размер и/или цвят.
Ако желаете, може директно да копирате линка на избраният от Вас артикул и да го поставите в съобщението, описвайки желания размер и/или цвят.
След това ще получите на e-mail-а си отговор от нас в най-кратки срокове.

След уточняване на избраните артикули очакваме от Вас да изпратите данни за доставка: точен адрес, име на получател, телефон за контакт.

2. ПЛАЩАНЕ и ДОСТАВКА

След като поръчката бъде потвърдена, стоката се изпраща по куриер и се заплаща с наложен платеж.
Фирма Бултрейд ЛТД – ООД е в договорени отношения с куриерска фирма „Спийди” за разнос на пратки в цяла България. Пратките се доставят от 2 до 3 работни дни. Срокът е валиден за всички населени места в България, без изключение!

За покупки над 100 лв. не се заплаща куриерска такса.

Куриерска фирма „Спийди” доставя пратките на посочените адреси на клиентите на SLS.
При заявяване на пратката, може да се възползвате от опцията „Отвори и виж” в случай, че искате да пробвате артикула преди да го платите.
Пратките се доставят всеки работен ден, както и в събота при желание на клиента. В случай, че не успеят да намерят клиента на посочения адрес, куриерите се свързва с него и се договарят за второ посещение на адреса в удобно за клиента време. Повторното посещение не се таксува!

Телефон за връзка с куриерска фирма Спийди: 0 7001 7001

Start typing and press Enter to search