Oakley

Брандът Oakley е основан през 1974 година от Jim Jannard. През годините, от 1975-а насам, чрез иновациите на марката са създадени нови продуктови технологии, които обединяват науката и изкуството, с извоювани над 600 патента.

Днес Oakley e нарицателно за отлични постижения и безкомпромисно изпълнение на най-високите изисквания в сферата на оптиката и очилата от най-висок клас.

Очила, създадени за активни хора, спортуващи личности и екстремни спортове.

www.oakley.com

Oakley Блог

OAKLEY – ПОСТИГНЕТЕ НЕВЪЗМОЖНОТО

Prizm ™ е революция в оптиката на плаките изградена върху десетилетия научни изследвания в областта на цветовете. Плаките осигуряват безпрецедентен контрол на светлинното предаване, което води до прецизно настроени цветове, максимален контраст и подобрена видимост.

ОAKLEY – Introducing the MOD HELMET!

SLS | Sport Life Style – Официален представител на OAKLEY за България!

Шампионът Фрум с шампионските Oakley

След като преди малко повече от 24 часа Крис Фрум стана първият британец в историята, който печели „Тур дьо Франс“ за втори път след шеметно триседмично състезание из най-трудните части на Франция, днес ще си поговорим за неговата екипировка и по-конкретно за очилата на състезателя, които със сигурност са един от най-важните акценти в екипировката на колоездачите.

Start typing and press Enter to search

Pin It on Pinterest