Как да поръчам:

Може да посетите някой от нашите магазини. За поръчка от разстояние може да направите запитване към нас чрез онлайн формата на Сайта като попълните съответните полета или на имейл адрес eshop@sls.bg. Може да ни се обадите и по телефона на номер 0888 406 280 в работно време (от 09,00 до 18,00 в работни дни).

Наличност:

SLS не гарантира постоянна наличност на всички стоки и размери от рекламираните на Сайта марки и колекции. Моля да се свържете с нас за информация дали търсен от Вас продукт е наличен при нас.

Как се плаща:

Към момента може да платите поръчани през Сайта стоки с наложен платеж – с пощенски паричен превод по куриера при доставяне на поръчката.

Как се доставят поръчани стоки:

Поръчките от Сайта се изпращат от SLS чрез куриерска фирма „Спиди” АД. Може да изберете:

а) доставка до избран от Вас офис на куриерска фирма Спиди; или

б) доставка до посочен от Вас адрес в България.

Колко ще струва доставката:

Имате право на безплатна доставка в случай, че поръчката Ви е на стойност над 100 лв.

Доставката ще е за Ваша сметка ако поръчката Ви е под 100 лв. В този случай, ще Ви уведомим за точната цена на доставката в нашата оферта до Вас.

Имам ли право на отказ:

Потребителите по Закона за защита на потребителите имат право да се откажат от сключения договор от разстояние в 14 дневен срок от доставка на поръчката. Правото не може да се упражни в някои предвидени в закона случаи, като напр. за продукти, изработени по поръчка на потребителя или за запечатани продукти, които са разпечатани след доставката им и не могат да бъдат приети обратно поради съображения, свързани с хигиената или защита на здравето (напр. бельо, бански костюми, чорапи и др.).

Продуктът, от който се отказвате следва да бъде върнат в същия вид, в който сме Ви го доставили (с оригинална опаковка, с всички принадлежност, етикети и др. и без следи от употреба).

Разходите за връщане ще бъдат за Ваша сметка.

Може да упражните правото си на отказ като се свържете с нас по някой от посочените начини или и чрез стандартния формуляр за отказ. За реда и последиците от отказа Ви моля да видите нашите Условия за ползване на Сайта.

Свържете се с нас в случай, че имате някакви въпроси!

Start typing and press Enter to search

Pin It on Pinterest