Toni Sailer

SLS – официален представител на Toni Sailer за България

Ексклузивна, впечатляваща, уникална – това са само част от думите, които феновете на марката използват, за да я опишат. Не може да започнем да говорим за марката Toni Sailer обаче преди да сме споменали няколко думи за самия него – основателя на ексклузивния бранд – г-н Тони Зайлер.

Името му предизвиква сензационни коментари сред ски средите и, повярвайте ни, има защо. Едва на 21, Зайлер става първият човек в историята, който по време на зимните Олимпийски игри печели всички три състезания по ски: downhill, слалом и гигантски слалом.С три олимпийски златни медала, седем световни титли и 170 победи непознатият на никого преди това стъклар и водопроводчик става най-успешният ски състезател на всички времена.
След като навършва 23, отегчен от победите, Тони спира с професионалния спорт и започва кариера като актьор и певец. Въпреки успехите си и в тези среди обаче, Зайлер посвещава живота до смъртта си на ските.

 

Тони Зайлер остава завинаги в историята със своите спортни постижения, харизмата си и неповторимия си стил. Елегантните ретро детайли във всяка колекция на марката винаги ще напомнят за невероятния спортист и очарователния човек – Тони Зайлер.

Основана през 1995, марката Toni Sailer логично „върви по стъпките“ на своя създател и бързо успява да се наложи като една от най-впечатляващите на пазара. Философията на марката я определя като луксозна, модерна и с огромно внимание към детайлите. И ако за други марки това са просто думи, използвани да впечатляват, Toni Sailer в действителност знае как да произвежда изключително качествени продукти, които рядко могат да се сравнят с нещо друго.

Благодарение на майсторската изработка и детайлните технически процедури, всеки сезон новите колекции отговарят на най-високите стандарти за функционалност и комфорт. Дали говорим за якета, панталони, дрехи от първи слой, плетени облекла или аксесоари, марката Toni Sailer е пример за това как трябва да изглежда една луксозна, модна марка, чието внимание към детайлите е несравнимо.

 

Start typing and press Enter to search

Pin It on Pinterest