Freddy

SLS – официален представител на Freddy за България

През 1976 г. Карло Фреди, млад предприемач с поглед върху американския пазар основава фирма за производство на обувки предназначени предимно за професионални танцьори и атлети, като търси лесно и запомнящо се име. Така се ражда Freddy, която бързо се откроява с техническите изисквания и нуждата от комфорт за тези, които правят изкуство от движението.

Марката предлага модерни модели обувки вдъхновени от популярните на времето в Америка аеробика, рап и стрийт-стайл. Freddy се откроява с подхода си към спорните дрехи, като спорта се разглежда като начин на живот, а не само като символ на саможертва и усилие.

Обръща се много повече внимание на жените и техните конкретни нужди и изисквания, и спортните дрехи се превръщат в израз на динамичния начин на живот.

Постепенно Freddy става лидер не само в производството на спортни обувки за танцьори и за групови спортове като аеробиката, но и на дрехи за спорт, като постепенно завладява спортните зали и фитнес салоните с дрехи и аксесоари съобразени с технологиите, комфорта и модните тенденции.

Дрехите на Freddy стават неизменна част от гардероба на динамичните градски жители.

www.freddy.com

Freddy Блог

Цветни във фитнеса с Freddy

Маратонките са много важна част от фитнес екипировката. Ето защо искаме да споделим с вас тези цветни и функционални маратонки на Freddy.

Те ви гарантират дълготраен комфорт, благодарение на трислойната подметка, леката и гъвкава структура.

Start typing and press Enter to search

Pin It on Pinterest