CMP campagnolo за всяко време и по всяко време!

 В Блог

CMP campagnolo за всяко време и по всяко време!

 Видяхте ли какво е времето навън!?

За такова време CMP имат якета, панталони и каквото ви трябва.

Новата пролетно/лятна 2017г. колекция на CMP е по-разнообразна от всякога. Туристически, градски, фитнес и дрехи за колоездене в ярки цветове и функционални материи. CMP разполагат с богат избор от туристическа екипировка, която може да се комбинира, така че да се чувствате максимално комфортно в планината независимо от условията в които сте попаднали. Туристическите мембрани, флисове, технически блузи, панталони, обувки, раници и аксесоари са част от голямото разнообразие артикули, които съчетават функционалност,комфорт, качество, защита.

За да се радвате изцяло на планината, трябва да сте правилно екипирани. Да сте готови за бързите промени на времето. Целта на слоевото обличане е точно да прави възможно термо регулирането, съобразено с промяната на метеорологичните условия. Различните видове слоеве, могат да бъдат използвани в различни комбинации един с друг, (или поотделно в зависимост от нуждите ви) за да се постигне нужния ефект през различните сезони. Слоевете действат заедно за да постигнат четири цели;

– да не задържат влагата

– да задържат топлина

– да ви изолират от студа

– да спират вятъра и дъжда

Първи слойспортна блуза с къс ръкав (лято) или дълго термобельо (зима) в зависимост от сезона. Това е дрехата в непосредствен досег с вашето тяло, тя трябва да е дишаща и да отвежда влагата навън, поради тази причина материите са технически, бързосъхнещи с UV защита (летните).

 

Втори слой – /дава топлина/ ветроустойчив софт шел или полар средна плътност или леко яке/елек (с пух), избора зависи от вашите усещания за топлина и студ.

 

 

Трети слой – /дава защита/ мембрана, която е подходяща за съответните условия, предпазва от дъжд и вятър.

 

*Комбинациите и подбора на туристическа екипировка, на първо място трябва да отговоря на личното ви предпочитания и усещане.

Цялата колекция на CMP можете да намерите във верига спортни магазини SLS.

SLS | Sport Life Style – официален представител на CMP campagnolo за България.

 

Start typing and press Enter to search

Pin It on Pinterest