FREDDY – удобни, красиви и цветни през пролетта и лятото на 2017г.

 В Блог

      FREDDY – удобни, красиви и цветни през пролетта и лятото на 2017г.

Италианската марка Freddy умело съчетава последните модни тенденции и цветови комбинации в своята пролетно/лятна колекция. Акцентът пада върху женствеността и комфорта както по време на спорт, така и в свободното време. Материите и цветовете са подбрани по начин, който подчертава формите и прикрива малките недостатъци. Клинове за спорт, бюстиета, маратонки, сакове и всичко нужно за тренировката ви навън или в залата. Freddy обръщат специално внимание на дамите, като не пренебрегват и мъжката част. В мъжката колекция преобладават сиво, черно и бяло. Акцентира се върху детайлите, които са подчертани чрез ярки цветове. Материите са памучни, леки и подходящи за топлите дни. За тези от вас, които предпочитат функционалните и технически материи, предлагаме тениски и изключително леки къси панталонки.

 

 

  D.I.W.O.® Curve – е част от ексклузивните, иновативни продукти на Freddy. Връхна дреха, дишаща и водоотблъскваща (Freddy D.I.W.O.®- Dry In Wet Out), фунционалност, в комбинация с женсвената кройка и изпипаните датайли, правят този артикул един от най-впечатляващите в новата колекция. Класическият модел е втален, като този сезон имаме и най-модерните – тип бомбер. Мъжкият вариант (PRO Curve) е същият като дамския – удобен, интересен и различен от всичко, което сме имали до сега.

 

rs35454_curvex_curvec_wrup1la1e_wrup1ldw1e_wrup1ldc6e_1-lpr

 

Панталоните WR.UP за поредна година са неизменна част от колекцията и в спортната, и в ежедневната серия. Те подчертават по естествен начин формите на женското тяло, като повдигат и пристягат дупето. Тази патентована система моделират по уникален начин зоните около бедрата и дупето с помоща на специфичните силиконови платки и шевове. Имаме голямо разнообразие от модели и цветове за всеки вкус и физика.

 

Пантофките Balerina3pro са изключително удобни, пректични и ултра леки. Подметката e с патентованатa “3pro thchnology”, изградена от три отделни части, което дава максимална свобода на движението на стъпалото. Подходящи за всеки ден, фитнес и леки тренировки, разходки и танци. Цветовете са ярки и жизнерадостни – оранжево, жълто, златисто, прасковено и още много. В същата гама имаме ново попълнение – маратонката FELINE SPORT SHOE IN D.I.W.O.® . При тях подметката наподобява изцяло човешкото стъпало, което дава неповторимо усещане, лекота и комфорт. Походяща е както за всеки ден, така и за всеки спорт – фитнес, аеробика, тренировки на открито.

3pro

Цялата колекция на Freddy можете да намерите във верига спортни магазини SLS. Официален представител на Freddy за България.

 

Start typing and press Enter to search