Детска количка – Важно за модел Thule Sleek 2018

 В Блог

Уважаеми клиенти,

 Получавате това уведомление, защото Thule Group чрез фирма БУЛТРЕЙД ЛТД – ЕООД, продава модел количка Thule Sleek # 11000001 -110000019.

 Thule Group и фирма БУЛТРЕЙД ЛТД , изтегля колички Thule Sleek, произведени между май 2018 г. и септември 2019 г.

Количките Thule Sleek, произведени след този период не са засегнати от проблема и могат да бъдат непрекъснато продавани.

 В Thule Group – “ Ние приемаме качеството на продуктите много сериозно и безопасността на продукта е нашият основен приоритет. Провеждаме обширни тестове, за да гарантираме, че нашите продукти на Thule отговарят на всички световни индустриални и регулаторни стандарти.

За съжаление, установихме, че има риск кормилото да се откачи от рамката на количката Thule Sleek, създавайки опасност от падане за детето.

 

Thule Sleek управлява всички тестове за цялост на конструкцията в съответствие с приложимите стандарти. Безопасността и благополучието на нашите клиенти и техните семейства е от първостепенно значение за нас в Thule и нашата политика е да действаме винаги, когато идентифицираме потенциални рискове за нараняване или сме информирани за тях – дори ако вероятността за това дасе случи е ограничена . Като такава, Thule Group реши да спре разпространението и продажбата на продукта за колички Thule Sleek с дата на производство между май 2018 г. и септември 2019 г. Агрегатите, произведени през октомври 2019 г. и след това, не са засегнати от това изземване и могат да бъдат непрекъснато продавани.“

 

  1. Моля, намерете етикета на продукта от вътрешната страна на долната част на рамката на количката, близо до товарната кошница.
  2. Прочетете 2-ри ред с:
  • Номер на артикула на продукта – 11000001-11000019
  • Код за дата, посочен от Година / Месец – в този пример Година 20 / Месец 3
  1. Ако намерите стикер QC 2020 на рамката, количктаа е проверена и безопасна за продажба.

 

  • Моля физическите лица, които са закупили Thule Sleek да се свържат с нас по мейла или по телефона.

 

Искаме да ви благодарим за сътрудничеството и се извиняваме за евентуалните неудобства.

 

С Най-Добри Пожелания,

Екип на Бултрейд ЛТД и Thule Groupe

Международен продуктов мениджър Детски колички.

 

Start typing and press Enter to search

Pin It on Pinterest