Мizuno – S/S 16 “NEVER STOP PUSHING”

 В Блог

С Mizuno е лесно да почнеш да спортуваш, колекция Пролет/Лято 2016  е  цветна, с голям избор на модели и технически материи съобразени с изискванията на клиента и спорта за който са предназначение. За тичане предлагаме голямо многообразие от маратонки, както  и високо функционални тениски, къси панталонки ултра тънки якета и аксесоари. Футболната серия също дава избор от професионални и любителски модели.

Wave Prophecy 5 – е един от топ моделите на Mizuno в последните години. Част от харектеристиките на Wave Prophecy 5 е че тази маратонка има униклното предимство да щади максимално ставите и коленете , благодарение на двойната си wave система (mizuno wave technology). Маратонката тежи само 360g, системата AIRmesh дава максимална дишаемост и охлаждане в топлите дни. Множеството други технологии, използвани при направата на тази маратонка, допринасят за усещането на максимален комфорт при постигането на все по-добри резултати. Цялата колекция на Mizuno можете да намерите във верига спортни магазини SLS.

За най-правилен избор на маратонка за тичане, може да ви помогне машината за скaниране на ходилото Mizuno Precision Fit.

Start typing and press Enter to search

Pin It on Pinterest