ОAKLEY – Introducing the MOD HELMET!

 В Блог

Живей с манията за белите склонове!

От OAKLEY представят първата си „snow“ каска, в която всеки детайл е изпипан до съвършенство, за да може да се насладите на всяко спускане с минимален риск и пълно удоволствие. Перфектен баланс от издръжлив дизайн и комфорт.

MOD Helmet by OAKLEY

14355632_10153967254472749_4799276757451450553_n
oak-helm-tech-banner-01

Най-накрая перфектно напасване!

Каската и напасването на маската с нова технология!  Патентованата Modular Brim System (MBS) позволява перфектното напасване – каска и маска. Ако решите да смените маската си с такава с по-голяма или по-малка рамка, отново ще имате идеално пасване! Това е възможно с MBS, каската разполага с две периферии LG BRIM (за маски с по-голяма рамка) и SM BRIM (за маски с по-малка рамка).

ОAKLEY – Introducing the MOD HELMET!

FINALLY, THE PERFECT INTEGRATION

KEEP IT MOVING

Иновативната MOD каска позволява на въздуха да протича безпрепятствено през отвора на периферията. Горещия въздух от маската се канализира през периферията по ръба на каската. Освен това, може да регулирате вентилацията за топлина при всякакви метеорологични условия.

 

11

Конструкция на каската

Проектирана с конструкция от хибридна обвивка (ABS-предна и В-Mold-задна), каската MOD ви дава повишена издръжливост и намалено тегло.

Установени точки на удар

ABS черупката осигурява допълнителна защита срещу основните зони на удар, както и устойчивост на пробиване, удароустойчивост и издръжливост когато имате най-голяма нужда от това.

gornoly-zhny-e-i-snoubord-shlemy-oakley

Олекотена и здрава

Леката MOD каска ви позволява да се съсредоточи върху карането и нищо друго, което би могло да ви забави.

oakley_light_mod
mips-logo_white-r

MIPS технология

MIPS, е водеща патентована технология за протекция на главата, разработвана за защита от удари, които могат да дойдат от всички страни.

tehnologiya-mips-v-gornoly-zhny-h-i-snoubord-shlemah-oakley

Как работи MIPS

При триене MIPS слоят дава възможност за движение между главата и каската, добавяйки повече защита срещу въртеливо движение на мозъка, причинено от ъглов контакт.

Добро прилягане и удобство

Останете в планината!

Ще бъде трудно да се намери по-добър избор за комфорт през целия ден. Без усещане за напрежение в ушите и в готовност да чуете света около вас. Магнитна катарама допълнително подсигурява каската MOD.

oakley_boa

BOA FIT система

Напълно регулируем дизайн, който осигурява точно прилепване.

boa_technology_logo

FidlOck катарама

Няма време за губене по склоновете. Магнитната функция за закопчаване ви позволява да затегнете каската си бързо дори с ръкавици.

fidlock_neu_300
oakley-mod5-factory-pilot-snowboard-helmet-03

Махащи се подложки за уши

За разлика от традиционните дизайни, нашите наушници са с нулев натиск към вашите уши – даващи по-голям комфорт и по-добра чуваемост. Махащата функция ви позволява да сложите закопчалката над или под каската.

oakley-mod5-earpads
raznitsa-v-shlemah-oakley-mod5-i-mod3

SLS | Sport Life Style - Официален представител на OAKLEY за България!

В SLS може да намерите двата модела каски на OAKLEY – MOD 5 и MOD 3 

Start typing and press Enter to search

Pin It on Pinterest