Представяме ви две нови попълнения в отбора на раниците Thule!

 В Блог

Versant Hiking Packs

Versant Hiking Packs – раница която съчетава лекота и многофункционалност без да пропуска най-важните удобства –  адаптивни колани, джобове с лесен достъп и капак, който се превръща в слинг. Налични обеми – 50l, 60l, 70l

Идеално прилягане – удобната раница е тази, която ви приляга най-добре. А за да се случи това, гръдния колан и колана за кръст са задължителни. Раницата  THULE VERSANT има 12см гръден колан и 15см колан за кръста.

Персонализиране – Thule Versant ви дава възможноста да персонализирате раницата си с три различни джоба към кръстния колан. Джобът Safe Zone ще предпази електрониката ви от всякакви климатични условия, стандартния джоб с цип ще задоволи всеки традиционалист, а пък с отделен джоб за вода винаги ще бъдете хидратирани.

Водоустойчивост – Thule StormGuard е дъждобран, който покрива 3/4 от раницата ви за по лесен достъп, по голяма издръжливост и ще запази екипировката ви по суха от традиционния дъждобран.

Backpacking Pack - Thule Versant

Thule Stir Hiking Pack

Thule Stir Hiking Pack – раницата е перфектна за еднодневни походи, подходяща е и за града. Тя е с максималко опростен и изчистен дизайн, при който има бърз и лесен достъп до всички джобове (капака й се отваря с едно движение).Налични обеми – 35l, 20l

Лесен достъп – последното нещо което искате от раницата си е да се борите с нея и да не можете да си приберете лесно нещата. Thule Stir се отваря с едно движение, има удобен джоб за телефон и други важни предмети.

Гъвкаво използване – Махащ се и прегъващ се кръстен колан, като така раницата бързо и лесно става от туристическа към градска раница.

Водоустойчивост – Thule StormGuard е дъждобран, който покрива 3/4 от раницата ви за по лесен достъп, по голяма издръжливост и ще запази екипировката ви по суха от традиционния дъждобран. Предлагано за модел от 35l

Hiking Backpack - Thule Stir 35L

Start typing and press Enter to search

Pin It on Pinterest