#PartnersInPerformance

 В Блог

След като през март Mizuno и Lamborgini обявиха 5-годишно партньорство помежду си, много хора тръпнеха в очакване да видят уникалния модел.

Wave Tenjin вече е факт!  Дизайнът на маратонката отразява стила на легендарния автомобил Lamborghini: лъскавият и елегантен външен вид се въплъщава  в едноцветната, изчистена, но толкова стилна концепция на обувката, в която всеизвестната Wave подметка на Mizuno и аеродинамичната горна част са перфектно съчетани.Шестоъгълникът, който е основен елемент, характеризиращ дизайна на автомобилите Lamborghini също е послужил като вдъхновение за създаването на Wave Tenjin.

Теория на цветовете

Wave Tenjin идва в четири различни цвята, вдъхновени отново от идентичността на автомобилната марка. Черната обувка със златните си детайли е в хармония с дизайна на логото на Lamborghini, докато зеленото, бялото и червеното символизират знамето на родната държава на автомобилите – Италия.

Партньорството
И Mizuno и Lamborghini споделят страстта към иновация, изчистен дизайн и майсторска изработка. Тези ценности са били в основата на сътрудничеството между двете лидерски за своите браншове компании.  Отдадеността към съвършенство вдъхновяват създаването на продукт, който съчетава емоция и опит.

Лимитираната серия на японската марка се предлага само в избрани магазини в Европа. SLS е един от няколкото, които могат да зарадват феновете на Mizuno с този уникален по рода си продукт.

Start typing and press Enter to search

Pin It on Pinterest