Състезателите на ROSSIGNOL и успехите им (обзор)

 В Блог

Изминалите дни бяха невероятни за състезатели от Rossignol Team. Успехи имаше в Световната купа по ски алпийски дисциплини, биатлон и ски-бягане

Състезанията от Световната купа по ски алпийски дисциплини в Кранска Гора (Словения) и Ясна (Словакия) изпратиха Хенрик Кристоферсен и Фрида Хансдотер на върха в най-техничната дисциплина – слалома. В петък Кристоферсен завърши 3-ти, а в събота се пребори за 2-то място в гиганския слалом в Кранска Гора. В неделя в слалома Хенрик Кристоферсен зае 2-ро място, което му осигури общо 811 точки в слалома и малката Световна купа преди последното състезание от дисциплината в Сейнт Мориц.

Фрида Хансдотер завърши на десето място в състезанието в Ясна
(Словакия), но това бе достатъчно за крайния успех в дисциплината и спечелването на малката Световна купа в слалома. Преди последния старт за сезона тя има 651 т. и е с аванс от 105 точки пред Вероника Зузулова-Велес.

Фуркад е най-добрият!

С 3 златни медала в 3 дисциплини (смесена щафета, спринта и преследването), Мартен Фуркад показа в Осло, че той е най-добрият биатлонист, и че той е направил най-добрата подготовка за това Световно първенство. Силно представяне за всички от отбора на Rossignol с вече 8 медал!

Франция спечели смесената щафета в Осло със състезателите на ROSSIGNOL, Мартен Фуркад и Мари Дорин Хабер!

Мартен Фуркад спечели спринта на 10 километра от световното първенство по биатлон

12803306_10153928706318397_8798748429906146787_n

Златен медал за Мартен Фуркад и в преследването!

С 4-ри победи този сезон, Фредерико Пелегрино спечели Кристалния Глобус в спринта при ски бягането

Start typing and press Enter to search

Pin It on Pinterest