Wave Mujin

 В Блог, Новини, Полезно и интересно

Wave Mujin 2 е един от топ моделите на Mizuno за планинско бягане за сезон 14/15. С по-високи нива на сигурност и по-добра опора, моделът е значително подобрен. Горната част е водоотблъскваща и отново подобрена с допълнителна защита. Множеството технологии, използвани при производството на продукта, допринасят за постигането на оптимални сигурност, изпълнение и постижения по време на тренировка.

X10_

X-10 – изключително идръжливия Mizuno въглероден каучук прави обувката по-издръжлива и позволява по-дългото носене особено по трасета с високо въздействие, както и осигурява повече сцепление в петата.

AIRmesh

Дишащата технология AIRmesh позволява на всяка маратонка за бягане Mizuno да поддържа изключително високи стандарти на дишаемост и комфорт в горната част на обувката.

AP+_0

AP+ – изключително лека смес в подметката, която осигурява високо ниво на комфорт, благодарение на технологията за подобрен отскок и омекотено приземяване.

XtaticRide website (1)

XtaRide е специална технология на Mizuno за планинско бягане, чрез която обувката се приспособява към околностите и работи в перфектна хармония с тялото.

wet-traction (1)

Wet Traction – Двупосочнo разпределена каучукова подметка, съчетана с изкуствена кожа. Подходяща за преминаване през вода, благодарение на подобреното сцепление във всякакви условия.

Mizuno_Water_Resistant_Mesh (1)

Water-resistant mesh. Водоустойчив дишащ меш – материя, която не позволява на водата да проникне в обувката, а в същото време позволява на крака да диша.

Start typing and press Enter to search

Pin It on Pinterest