Mizuno

SLS – официален представител на Mizuno за България

Mizuno е основана в Осака, Япония през 1906 г. от Рихачи Мизуно и оттогава с чест и удоволствие, компанията е неизменна част от вълнуващия спортен свят във всяка точка на земното кълбо. Mizuno Европа носи гордо наследство в много спортни дисциплини и най-вече бягане, волейбол, лека атлетика, футбол, голф и ръгби.

Носите ли правилните маратонки, когато тичате?
Маратонките са най-важната част от екипировката на един бегач. Правилният им избор ще ви помогне да извлечете максимума от вашата тренировка, ще предотврати травмите и ще осигури нужното удобство. С подходящите маратонки вие ще подобрите постиженията си, благодарение на комфорта и опората, които те ви дават, докато спортувате.

Много хора не знаят, че маратонките за бягане трябва да отговарят на индивидуалните особености и нужди на всеки. Ако имате висок свод или плоско стъпало, ако изпитвате болка и дискомфорт или просто обувката не пасва добре на крака ви, е напълно възможно да носите грешните маратонки.

Краката на различните хора имат различни особености, но въпреки това  могат да бъдат обособени 3 основни категории:

  • Хора с нисък свод или плоско стъпало, които при ходене изкривяват крака си навътре и износват вътрешните ръбове на обувките. Ако вие спадате към тази категория, вашите маратонки трябва да осигуряват допълнителна стабилност, като поддържат средната част на стъпалото и ограничават прекомерното използване на вътрешната му част.
  • Хора с висок свод, които износват външните ръбове на обувките. Ако спадате към тази категория, трябва да носите маратонки с допълнително омекотяване в средата на свода, което да абсорбира ударите и да стабилизира петата.
  • Хора с нормално стъпало имат нормален свод и износват маратонки равномерно. Те могат да носят всякакъв тип маратонки.

Цялата колекция на Mizuno можете да намерите в магазините ни.

SLS | Sport Life Style – официален представител на Mizuno за България.

www.mizuno.eu

Mizuno Блог

MIZUNO WAVE PROPHECY 8

MIZUNO WAVE PROPHECY 8

MIZUNO WAVE HORIZON 3

SLS | Sport Life Style – официален представител на Mizuno за България!

MIZUNO WAVE IBUKI GTX

SLS | Sport Life Style – официален представител на Mizuno за България!

WAVE RIDER 21 (OSAKA) – YOUR BEST COMES NEXT

Лимитирана серия за маратона в Осака.

MIZUNO WAVE DAICHI 3 – ОТИДЕТЕ НАВСЯКЪДЕ!

Сега можете да отидете навсякъде с невероятната гумена подметка Michelin, проектирана за по-добро сцепление и максимална адаптивност.

MIZUNO – ЗАЩИТА ДОРИ И ПРИ НАЙ-СУРОВИ УСЛОВИЯ

Моделите термо бельо на Mizuno са едни от най-високотехнологичните на пазара, а класът им е изключително висок. Неслучайно много професионалисти в зимните спортове препоръчват и залагат именно на японската марка.

В обувките на една легенда

Цялата колекция на MIZUNO можете да намерите във верига спортни магазини SLS. Официален представител на MIZUNO за България.

1 – 1 – 1 – 4 за Шабан Мустафа!

SLS – Sport Life Style – Официален представител на Mizuno за България!

Mizuno тенис с нова колеция!

SLS | Sport Life Style – Официален представител на Mizuno за България!
Новата колекция е магазините ни!

Екстремно тичане във всякакви условия

SLS – официален представител на Mizuno за България.

2-ри Щафетен (EKIDEN) Маратон София 2016

На 6 Септември в 9:00 ч. пред Националния Страдион“ Васил Левски“ ще бъде даден старта на 2-ри Щафетен (EKIDEN) Маратон София 2016. В следващите няколко реда ще ви запознаем с историята на Ekiden.

MIZUNO ТЕНИС!

Колекцията за тенис на MIZUNO може да намерите във верига спортни магазини SLS | Sport Life Style – Официален представител на MIZUNO за България!

От белите към зелените склонове

Цялата колекция на всички Outdoor марки можете да намерите във верига спортни магазини SLS.

Мizuno – S/S 16 “NEVER STOP PUSHING”

Цялата колекция на Mizuno можете да намерите във верига спортни магазини SLS.

Шабан Мустафа любимец на феновете

Един от най-добрите български атлети в бяганията на дълги разстояния и планинските бягания Шабан Мустафа бе награден като любимец на феновете на атлетическия сайт www.atletikabg.com на 22 февруари (понеделник) в София.

Mizuno – защита дори и при най-сурови условия

Моделите термо бельо на Mizuno са едни от най-високотехнологичните на пазара, а класът им е изключително висок. Неслучайно много професионалисти….

Wave Mujin

Wave Mujin 2 е един от топ моделите на Mizuno за планинско бягане за сезон 14/15. С по-високи нива на сигурност и по-добра опора, моделът е значително подобрен. Горната част е водоотблъскваща и отново подобрена с допълнителна защита.

БЯГАНЕ – И ТИ МОЖЕШ!

Преди няколко дни споделихме с Вас незаменимите ползи от туризма с надеждата да Ви накараме да прекарвате повече време сред природата. Днес вдигаме летвата – ще си говорим за любителското бягане на открито през лятото…

MaxFit и SLS в името на спорта

Спортен център MaxFit е създаден с цел популяризиране и развите на спорта в България сред всички възрастови групи. Чрез разнообразни тренировки и занимания, укрепващи духа и тялото, младите…

Изберете подходящата маратонка с Mizuno Precision Fit в магазин SLS на бул. Черни връх 59В!

Чрез самостоятелна оценка на няколко основни фактора свързани с начина на тичане, нашата машина Precision Fit ще Ви даде препоръки за маратонки, които съответстват на нивото на омекотяване и на стабилност, които са Ви необходими, за да постигате максимални резултати при тичане.

Start typing and press Enter to search

Pin It on Pinterest